az élet utazás.

Há főbaszta az agyamat! (Mucsi Zoltán)

2017/03/28. - írta: Erendir

Nagyon ritkán szoktam ideges lenni. Ez egy nagyon jó tulajdonságom, de természetesen ezt is, mint minden mást, nagyon furán élem meg és teszem. 

Általában az élet hiába dobálja felém az idegesítő dolgokat, amiktől mások kiakadnának azon én max rötyögök egy kicsit, ha folyamatosan stresszes dolgok történnek velem max sóhajtok párat, csóválom a fejem és nem mosolygok, de aztán csinálom tovább a dolgom olyan "faszomatbeleakkor" hangulatban aztán egy perc múlva máris visszatértem a vidám önmagamhoz és nem érdekel mi történt pár perce. :)

Viszont mikor valami visszatérő baromság egy olyan pillanatban kap el, ideges leszek. Ez azt jelenti hogy a semmiből leszek hirtelen nagyon ideges, káromkodok jó hangosan egy sort és kifejezem a nemhiszemelségemet az adott problémát illetően, ha a közelben van nagyon stabil üthető felület és senki nem lát esetleg odabaszok egyet, aztán utána meg mintha semmi nem történt volna, csinálom a dolgomat tovább, folytatom ahol abbahagytam. :D 

Ma a blog.hu-val voltam így. Felmentem a főoldalra, hogy körülnézzek (immáron sokadszorra, innen a visszatérő probléma), van-e pár érdekes blog. Rányomok hogy böngészés, erre odahányik nekem kb 20 reklámblogot, amiket én így nevezek, ezek az egyértelműen nem egy személy által vezetett "cikket írok hogy olvassanak" blogok, "hivatalos" blogok amiket persze tízezren olvasnak, de SEMMI személyes nincsen benne, mindenki kommentelget össze-vissza, a nézettség megvan, de a hangulat, közösség az semmi. 
Rányomok megint, BÖNGÉSZÉS. BÖNGÉSZNI AKAROK BAZMEG NEM HIRDETÉST OLVASNI. 
Hiába, mindenhol csak a szenny, a fos cikkek orbánról meg az új ájfonról meg a faszom tudja. -.-'

Én szaftos személyes sztorikat akarok! :D Elolvasni, mi történt valakivel ma a melóban, mit csinált a hétvégén, vagy épp egy kis véleményt a legutóbbi részről a sorozatból amit néz. Valami normáisat, emberit, személyeset, hol vannak ezek? Egyszerűen lehetetlen megtalálni ezeket ezen a rohadt blogrendszeren és nem hiszem el hogy nem lehet normálisan böngészni. Ezen húztam fel magam és szépséges magyar nyelvünk általam ismert első 100 legnépszerűbb káromkodását és szitokszavát rákiabálva a gépre kifejeztem enyhe elégedetlenségem. XD

Na mindegy... Valaki tudja? Vagy egy jó blogrendszert ahol közösség is van, és nem csak fizetett reklámblogok? 
Örülnék neki... Vagy csak egy módnak hogy megtaláljam a kevésbé olvasott, de normális blogokat...

Na megyek írok arról is amiről tényleg akartam ma. :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr112376001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása