az élet utazás.

Novella?

2016/10/27. - írta: Erendir

A novella kifejezés talán ide nem megfelelő, mert az általában egy olyan történet, ami egy egyrészes kis szösszenetnél hosszabb, de egy regénynél azért rövidebb, as far as I emlékszem. Aztán javítson ki aki tévedek, nem frissek az emlékeim irodalomóráról. XD

Azon gondolkoztam, hogy ha már úgyis ilyen gyakran írogatok ide mostanában, feldobhatnám ide azokat a kis epizódokat csak úgy gyakorlásként, amik a fejemben kavarognak. 
Van egy nagyon összetett, elég hosszú, és elég jól kidolgozott történet a fejemben, de nem tudom, hogy hol kezdjek hozzá, hogy álljak neki, illetve hogy hogyan foglaljam keretbe úgy, hogy átjöjjön az amit szeretnék, hogy leessen az embereknek az, hogy miről szól az egész, meg hogy hogyan épül fel, anélkül, hogy összezavarodnának. 
Mert a fejemben nagyon jól össze van rakva, de kicsit bonyolultak a szálak ahhoz, hogy az elejétől fogva tök világos legyen az egész, meg úgy fura az egész, de hát tőlem mit vártok.

Szóval csak úgy figyelmeztetésként ideírom, hogy ha valami elég furcsa történetet, történetdarabot, vagy valamiféle random fejezetfélét találtok itt fent a blogon valami történetből, akkor ne lepődjetek meg. Lehet hogy lesznek szereplőnevek itt-ott, random helyszínnevek amiknek a háttere nem lesz elmagyarázva (épp akkor és ott), lehet hogy kopinak fog tűnni, vagy olyan dologról lesz szó benne vagy olyan világban játszódik amit már valaki kitalált, vagy hasonlóban, még az is lehet hogy otromba módon egy más által megírt univerzumban fog játszódni a kis fejezet, ahol más történet szereplői "benéznek". Nézzétek el nekem, sajnos a fantáziámat nem én irányítom, és fura dolgok pattannak ki a fejemből néha.

Illetve inkább gyakran.

Illetve inkább mindig. 

Fuck. XD 

Anyway.... csináltam halloween!

2016-10-25_21_27_14.jpg

2016-10-25_21_27_45.jpg

2016-10-26_22_19_39.jpg

2016-10-26_22_19_51.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr9411842281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása