az élet utazás.

Nem akartam.

2015/07/15. - írta: Erendir

Ma érdekes szituációban volt részem. Egyik értelmesebb, e házban élő magyar társunkkal beszélgettünk, és olyan dolog került szóba, ami még sosem jutott eszembe, és "magam elől is elrejtettem" a témát, ergo elhessegettem a gondolatot magam elől is, amikor erre gondoltam volna. 
Most viszont, hogy beszélgettünk róla, "belekényszerültem", jó értelemben arra, hogy belegondoljak, és ezért mondom hogy érdekes volt a szituáció, mert nem emlékszem, hogy életemben lett volna olyan, hogy egy beszélgetésben kényelmetlenül éreztem volna magam, ilyen értelemben. Ezt észleltem, de tetszett az érzés, és az hogy szembesített olyan gondolatokkal, amiket magamtól elzártam, azért, hogy ne agyaljak rajta. 
Most már egyáltalán nem számít, de talán küzdhettem volna jobban.
És ez sem számít, de...
Mindegy, hagyjuk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr467629086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NidaleeChan 2015.07.15. 18:28:57

Nem mindegy, kíváncsivá teszed az embert. xDDD Tudoom, hamar megörekszem, de akkor is.

Erendir 2015.07.17. 14:13:24

@NidaleeChan: :D Hát, annak azért örülök, hogy akkor legalább tudok ilyet. :D Akkor neked elmesélem, ha érdekel, írok üzenetet később. ^^
süti beállítások módosítása