az élet utazás.

2015/04/08. - írta: Erendir

Néha gondolkozok, mikor így visszatérek a blogoláshoz időről időre, hogy kéne naponta írnom valami kis szösszenetet, hogy naponta írjak valamit... Most is ez jutott eszembe, ha már itt ülök a metrón. Idelent nincs net, így szívesen elírogatok ilyenkor.
Aztán gondolkoztam, hogy ha ez mindig eszembe jut, hogy írogassak naponta, akkor miért nem teszem, és rájöttem. Két lehetőség van, az egyik az, hogy arról írok, amik velem történtek aznap. Na most az olyan napokon mint a mai, azon kívül hogy délben felkelek, eszek, majd megyek melóba ahol dolgozok 8 órát és semmi nem történik, nincs mit írnom. Hazaérek éjfélre, még játszom kicsit, aztán alszom megint.
A másik lehetőség meg az, hogy írok valami "érdekesről". Valamiről amin agyaltam, filóztam, vagy csak a véleményem valamiről, szóval ilyen életfiló bejegyzés, mert ahhoz mindig van ihletem hogy dumáljak a semmiről meg a mindenről.
Ezzel meg az a baj, hogy az ilyet meg túl hosszú lenne minden nap leírni. Össze kell szednem a gondolataim, kicsit átszellemülni, rákoncentrálni, és odafigyelni. Erre meg nincs nagyon keret minden nap.

Szóval minden marad ugyanúgy, meg különben sem nézik naponta a blogom azok akik ismerik mert tudják hogy random írok. Van mikor sokat, van mikor egyáltalán nem.

Hmm... Most akkor ennek a bejegyzésnek mi is volt az értelme? :D szerintem semmi... O.o

Akkor hogy írjak valami érdekeset is... Őőőhhh.. Mist semmi érdekeset nem tudok írni. O.o Szóval akkor ezért nem írok naponta. :D
Ebben az esetben helyzetjelentés:
-Megyek ma bankba (pipa)
-Megyek ma wasabiba és eszek chicken teriyaki yakisoba bentot (nem pipa, nem volt étvágyam :( )
-Megyek ma dolgozni azzal a román hülyegyerekkel aki nagyon buta, csak éljem túl... (pipa.. élek XD)
-Ma rajzolok valami szépet a melóban ha unatkozom (pipa, csak még nincs kész)
Pár napja pedig ezt rajzoltam:

2015-04-04_22_14_512.jpg


Na megyek.
Mindenki másnak is sok szerencsét a hétköznapok túléléséhez! Könnyűnek hangzik de azokat a legnehezebb túlélni. :D

Sziasztok X3

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr157349504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása