az élet utazás.

Köcsögiskola

2014/01/21. - írta: Erendir

Komolyan a pokolra kívánom az egész iskolát most már... Nagyon-nagyon elegem van belõle, komolyan úgy érzem hogy az a legrosszabb döntés, hogy ebbe a suliba jelentkeztem és nem melózni mentem el helyette. Akkor kellett volna már kiíratkozni mikor nem késõ, vagy be sem iratkozni. Pedig emlékszem, még 6host vitt el a beíratkozásra... Hát inkább mentünk volna várost nézni helyette bakker.
A mostani idõszak nagyon keresztbetesz az életemnek, még sokkal jobban mint az eddigi idõszakok. Oké, azt már megszoktam, hogy minden tanár (1-2 kivételével) full köcsög szemét önzõ g*ci, akiknek az a céljuk hogy évet ismételjünk és tejeljünk a sulinak, aki pedig államin van azt vágják át költségtérítésesre... Elõszeretettel szivatnak orrba-szájba vizsgán, a fontos információkat EGYÁLTALÁN nem közölték velünk se a képzés elején, se közben, úgy kellett nekünk rohangálni minden után de még akkor is harapófogóval kellett kihúzni a megfelelõ infókat a tanárokból, ügyintézõkbõl.

Ügyintézés... Minden félévben összekevernek minden szart, nem szólnak a változtatásokról, ütközéseket raknak be, és még EGYSZER SEM fordult olyan elõ, hogy akár EGY ROHADT TÁRGYON elég hely lett volna valamelyik csoport számára... Nem tudnak számolni??? Nem tudják, hányan járnak arra a tetves szakra ami már három féléve ott van a suliban? Arról ne is beszéljünk, hogy a tanárok felkészültsége milyen... Fõleg az angol "tanároké"... Azon meg már ne is csodálkozzatok, hogy sokszor volt olyan, hogy még a tanár sem tudta, milyen órát kéne tartania, vagy hogy mikor, vagy hogy milyen teremben leszünk.
Ma az egyik tanár, aki egy a nagyon kevés normális, tanárnak nevezhetõ alkalmazottak közül az intézményben, fél órás kiselõadást tartott nekünk arról, hogy mekkora a fejetlenség ebben a suliban, hogy össze-vissza kutyulnak mindent, keresztbebeszélnek a tanárok meg az órarendszerkesztõk meg a tanszékek, senki azt sem tudja mi van, a tanárok szakmai felkészültsége gyatra, és az anyag amibõl minket tanítanak már vagy 5 éve elavult... De az oktatásügyi minisztérium írja elõ, hogy mit hogyan kell és mit kell leadni.

Azért az már mond valamit, ha a suli egyik legjobb tanárától halljuk azt, hogy még õ sem vágja hogyan lehet ekkora kavarás meg fejetlenség ezen a karon, nem?
Nekem is még hátravan három vizsgám, de ha azok közül egyet nem tudok akár megcsinálni, már nem mehetek vizsgázni a tanév végén... És persze abból kettõhöz egyetlen lehetõségem van levizsgázni. Persze akkor ha én majd szaladgálok a tanár után és könyörgök neki hogy írjon már ki vizsgakurzust amit elõzõ félévben már meg kellett volna tennie...
A tanárok többségétõl még nem is kaptunk jegyet az elõzõ félévre, mert rá se néztek a beadandóinkra amiket persze határidõre kellett leadni. Tök király hogy azóta se szagoltak feléjük. Rohadjanak meg ezek. -.-
Ja és akkor most két héten keresztül még járjak be reggel 8-tól este 6-ig a suliba... És utána még abból amit két hét alatt most ledarálnak, SZINTÉN vizsgázzak, utána azonnali hatállyal kezdjem a szakmai gyakorlatot amiért állítólag kapnunk kéne pénzt de persze mi úgy lettünk tájékoztatva, hogy egy fityinget sem kapunk, pedig elvileg törvénybe van iktatva, na mindegy... És akkor KÖZBEN csináljuk meg a szakdolgozatunkat és utána AZONNAL menjünk szakmai vizsgára. HÁT HOL A äðÐ[£$í-BAN ÉLNEK EZEK???
Emellé még nem segít az, hogy a betegségem most gondolta úgy, hogy elkezd kínozni, és ha levegõt veszek, vagy nyelek, szét akar szakadni a mellkasom és majd összeesek. Félek enni bármit is, vagy inni, mert annyira fáj, de tudom, hogy muszáj.. Még edzeni sem tudok tõle. Ma már tök szarul voltam, pedig azt hittem mára már jobb lesz, aztán egy nagy sz*rt. Már orvoshoz is szívesen elmennék, csak éppen persze a tömbösített órákról tilos akár egyet is hiányozni, szóval még a rohadt orvoshoz se mehetek el, mert még az igazolást sem fogadják el, kivéve ha nem vagy halálos beteg, kómás, vagy tört el éppen a lábad és azért nem tudsz bemenni, de persze arról is ha egy külön nyomtatványt töltetsz ki az orvossal, hogy igaz az információ...
Aludni is alig tudok tõle az utóbbi két napban... És akkor még a héten egy vizsga, jövõ héten kettõ, plusz legyek benn minden nap 10 órát a suliban, szóval mivel 1-1 óra az utazás oda-vissza, töltsem el ott a napom több mint felét... Hát rohadjanak meg.
Ez a véleményem.

Komolyan mondom, azt fontolgatom már, hogy azelõtt iratkozok ki ebbõl a szemétláda helyrõl, mielõtt addig cseszegetnek meg szivatnak amíg úgyis elérik hogy megbukjak, áttegyenek fizetõsre vagy csak simán kibasszanak valahogy velem, hogy AZÉRT SEM FEJEZED BE EZT A SZART HAHAHAHA . És nem vagyok rossz tanuló, hozzátenném halkan... Szerintem az is minõsíti kicsit a helyet hogy volt olyan, hogy én meg a másik osztálytársam akinek felsõfokú angol nyelvvizsgája van, hármast kaptunk, de aki kb a nevét nem tudja elmondani angolul, ötöst kap... Gondolom nem kell bizonygatnom, hogy mennyire a nyelvtudáson múlt...
Szakadjon össze az egész rohadt épület, égjen le, nyelje el a föld és õrlõdjön porrá... És rohadjon meg az összes rohadt önzõ köcsög aki nap mint nap azon filózik hogy hogyan keseríthethetné vagy szivatná meg azokat akik szenvednek hogy ezt a szart végigvigyék, kívánom hogy csesszen ki velük az élet. -_-' Köcsögök.

Agyfasz vége, megyek aludni hogy holnap vért köhöghessek a suliban ahonnan nem mehetek el az orvoshoz.

Csõ.

Címkék: suli agyfasz kombó
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr605955399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karen22 2014.01.22. 12:36:55

Ismerős.. a mi sulink is nagyon lehúzós , jobbulást :/:/ Nem tom neked mennyit segít a légzésen de biztos arra is van valami tea :D a Tea mindenre jó! xD :) Vagy nem tudom . De kitartás :)

Karen22 2014.01.22. 12:39:03

Meg annyit még hozzá fűznék hogy én nem adnám meg nekik azt az örömöt hogy még én lépek le . Sztem már csak azért is elvégezném . Ha még egy másik suliban is de akkor is .

erendir 2014.01.22. 23:15:15

Köszi. ^^ Igen, a teák nagyon jók, mindenre van valami jó kis gyógynövény, meg teakeverék, sokszor nézegetem is őket drogériákban és olyan jók. ^^ És természetes meg finom, nem olyan mint a gyógyszerek amiket tömnek magukba az emberek. :3 Igen... anyagi dolgok miatt döntöttem volna úgy, hogy otthagyom az egészet, de a napokban megtudtam pár infót, és emiatt nem fogom szerintem. :3
süti beállítások módosítása