az élet utazás.

Álomkergetõ

2014/01/06. - írta: Erendir

Bárcsak ne írnám meg ezt a bejegyzést. XD


Bárcsak a jövõbe látnék egy kicsit. Bárcsak jól alakulna minden. Bárcsak jönne a nagy Õ. Bárcsak érdeklõdne irántam, bárcsak tetszenék neki. Bárcsak megnevettethetném, megismerhetném, elnyerhetném a bizalmát. Bárcsak megbízna bennem, mesélne magáról, arról hogy mit szeret, milyen a múltja, milyen a családja, mindegy hogy mirõl, mindenrõl és semmirõl. Bárcsak különlegesnek találna egyszer. Bárcsak rájönne, hogy többet érez irántam. Bárcsak én is így tennék. Bárcsak filmeznénk együtt, és megfognám a kezét. Bárcsak engedné, bárcsak közelebb húzódna, és hozzám bújna. Bárcsak megcsókolnánk egymást.
Bárcsak együtt lennénk, kéz a kézben járnánk az utcán, bárcsak mosolyognánk, nevetnénk, és nem érdekelne minket semmi. Bárcsak együtt LaTale-eznénk, bárcsak fõznénk együtt finomakat, bárcsak együtt takarítanánk és mosogatnánk. Bárcsak együtt kirándulnánk, ugrálnánk, bárcsak együtt mennénk futni. Bárcsak néznénk együtt animét, és utána összebújnánk. Bárcsak megsimogatnád a fejem.
Bárcsak szeretkeznénk. Bárcsak kívánnál, akarnál, és bárcsak sosem kapnánk egymásból eleget. Bárcsak együtt mennénk nyaralni. Bárcsak együtt fizetnénk be a csekkeket, bárcsak együtt keresnénk a pénzt, bárcsak összeköltöznénk. Bárcsak megosztanánk a problémákat és együtt leküzdenénk mindent. Bárcsak boldogok lennénk együtt, és csak élnénk a nagyvilágba úgy, hogy boldogok vagyunk. Bárcsak elmennénk táncolni, utazni, nyaralni, telelni, külföldre, belföldre, bárhová, csak együtt. Bárcsak lennének közös barátaink. Bárcsak felvidítanál amikor rossz kedvem van, és én megtenném ugyanezt ha neked lenne. Bárcsak évekig jól éreznénk magunkat a másikkal és sosem unnánk meg a beszélgetést és a másik társaságát.
Bárcsak elmennénk vacsorázni egy nap... Bárcsak megkérhetném a kezed, és te elfogadnád. Bárcsak összeházasodnánk egyszer, és bárcsak lenne egy lakásunk vagy házunk egy aranyos kisvárosban. Bárcsak lenne kutyusunk, cicánk, patkányunk, sok állatunk. Bárcsak lenne egy kis kert ahol turkálhatnék és ültethetnék mindenfélét, virágokat, gyümölcsöket és zöldségeket.
Bárcsak egyszer azt mondanád nekem, hogy várandós vagy. Bárcsak születne egy gyönyörûszép kislányunk, olyan szép mint egy tündér. Bárcsak születne egy kisfiunk is.. vagy még egy kislány. Bárcsak együtt lennénk és felelõsséget vállalnánk az életükért, a sorsukért, bárcsak felnevelnénk õket. Bárcsak okosak lennének és szépek, és jobb gyermekkoruk lenne mint nekem, vagy neked. Bárcsak együtt élhetnénk le az életünket, és visszatekintve semmit sem bánnánk meg. Bárcsak fognád a kezem a végsõkig, és bárcsak... Bárcsak együtt lennénk, amíg csak élünk, és együtt öregednénk meg, boldogan.


Bárcsak... Bárcsak...léteznél.

Címkék: agymenés
13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr525955414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hugi-chan 2014.01.06. 00:51:05

Bátyus, hallottam a cipője sarkát kopogni az utca kövén. suhogott a szoknyája a térde körül. láttam, hogy gyönyörű és csodálatos. és mosolyog. ragyog. elképesztő Ő. amíg "bárcsak" van és "nem jó lett volna, ha" addig van remény^^

erendir 2014.01.06. 03:09:42

Szia Hugi ^^ Milyen kellemes meglepetés. : ) Igen... És ha tényleg így van, akkor remélem, hogy hamar meg is találom. ^-^ Köszönöm hogy szóltál. ; )

6h0st 2014.01.06. 09:50:18

ÉBRESZTŐŐŐ! Amíg az álomlányra vársz, elszalasztod a valódiakat.

erendir 2014.01.06. 12:15:09

Nem nagyon érdekel. :D De viccet félretéve, attól még, hogy van egy olyan álmom mint ez, nem élek remeteként. : ) Csak épp kicsit szomorú, hogy látszólag nincs ilyen szerinted "álomlány", vagy csak nehéz megtalálni... Vagy csak én vágyok túl sokra, de nem érdekel, akkor is így lesz egyszer. ^^

Haifisch 2014.01.06. 15:50:32

Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább álmodozzon valakiről, akit igazán tudna szeretni, és boldog lehetne vele...minthogy összejöjjön egy valós lánnyal, akivel nem boldog. Ha jön egy olyan lány, akivel tényleg érdemes kapcsolatba kezdenie, azt úgyis észre fogja venni Erendir(legalábbis bízom benne^^") Addig meg tök fölösleges boldogba-boldogtalanba beleszaladnia, csak hogy legyen mellette valaki. Amúgy szurkolok neked :3

erendir 2014.01.06. 16:16:16

Köszönöm. : ) De nem zárkózok el senkitől, sőt, udvarolok, mert amíg nem ismerem tökéletesen addig egyrészt úgysem jövök össze egy lánnyal, másrészt meg amíg nem ismerem meg tökéletesen, nem tudhatom, hogy nem épp ő-e a nagy ő. : ) Ez amit leírtam, inkább csak az, hogy mi az álmom, szeretném ha így lenne, de nem fogok kétségbeesni ha nem kapom meg, a tökéletes hosszútávon unalmas, ezt már megtanultam. ^^"

Haifisch 2014.01.06. 16:20:00

Bár így lenne ezzel minden férfi...hogy amíg meg nem ismeri teljesen, addig nem mondja, hogy nem ő a nagy ő.

Colonel 2014.01.06. 17:41:21

Ez még az én züllött kis lelkemnek is jólesett, át tudom érezni

erendir 2014.01.06. 19:43:03

Örülök neki. : ) Bár ez egy álom, az álmoknak talán pont az a lényege, hogy akkor teljesülnek csak, ha örökké hajkurásszuk őket, és sosem adjuk fel. ^^ Én soha, semmit nem adok fel, és másoknak sem engedem ezt. Az álmok is pont azért álmok mert nem engedjük el őket, és a végsőkig küzdünk értük. ^^

-jégvirág- 2014.01.08. 12:44:09

Bárcsak ilyen értékrendje, lelke lenne a pasik többségének...

erendir 2014.01.08. 12:50:36

Sajnos a pasiknak sosem lesz. : ) Én férfi akarok lenni. ^^ A pasik anyucinál laknak, kapják a pénzt kajára meg telefonra meg mindenre és keménynek érzik magukat amíg ki nem kerülnek az Életbe (25-6 évesen talán), és először seggre ülnek. XD A férfiak pedig felelősséget vállalnak a tetteikért, nem függnek senkitől, határozottak, erősek, de nekik is vannak álmaik. ; ) Ez akarok lenni. ^^ Hogy egyszer olyan lehessek, aki megérdemli azt, hogy a fentieket átélhesse valakivel... : )

D.e.k.o. 2014.01.08. 22:08:34

Nyugi eremdir, ezek a bárcsakok ezlgyszer beteljesülnek. Biztos. ;)

erendir 2014.01.09. 12:06:59

Hát, reménykedek benne. ^^ Köszönöm, hogy te is hiszel benne, jó lenne, ha így lenne majd. : ) ^^
süti beállítások módosítása