az élet utazás.

Driver

2014/02/23. - írta: Erendir

Imádok sötétben, esõben vezetni. Szeretem az érzést, amikor kisétálok a kocsihoz a zuhogó esõben, beülök, becsapom az ajtót és csak hallgatom a csöndben, hogyan kopog az esõ a szélvédõn és a tetõn. Kicsit gondolkodok, elindítom a motort, fényszóró+ablaktörlõ be, aztán gyí.
Száguldok a fõ úton, sehol a közelben egy másik kocsit nem látni. Rádió nem kell, csak hallgatom a motort meg az esõt. Szép, ahogyan csillog az aszfalt, ahogyan az esõ elhomályosítja a szélvédõt. Még jobban szeretem ezt, mint mikor csak simán utazok busszal, vagy vonattal, ilyenkor valahogy ha én vezetek, még jobban lehet gondolkodni. Aztán megállok mikor megérkezek, leállítom a motort, de az agyam tovább pörög. Csend van ahogy a kocsiban, ebben a mozgó kicsi szobában ülök egyedül, de mégsincs csend mert az esõ még mindig zuhog.



Mostanában sokat filózok az elmúlt idõn... Hihetetlen hogy már 23 éves vagyok.. Meg pár napja tudatosult bennem, hogy bakker... Már 14 év eltelt 2000 óta??? XD Mikor?! :D Pedig olyan, mintha csak tegnap lett volna. Eszembe jutottak a régi szép idõk, Vevina, az évekig tartó hajnövesztés, az edzések, a sok sérülés, a Capoeira, meg az évek, mikor még kb az volt a legnagyobb bajunk, hogy túl nagy a sár ahhoz, hogy kimenjünk edzeni, vagy hogy kilyukadt a bicikli kereke... Nem semmi, hogy változnak a körülmények, a felelõsség, a döntések súlya...
Most már meló kell, fizesd a lakbért, a kaját, a telefont, az internetet, és nincs aki vállalja helyetted. Furcsa, de ezt is élvezem, akkor is, ha sokkal "kockázatosabb". Legalább teljes mértékben az én életem, és abba se szól bele senki ha épp elbaszok valamit, max én iszom a levét. : ) Ez kicsit azért megkönnyebbülés, mert tudom, hogy legalább nem más felelõsségével játszom, nem függök valakitõl, mert jobban félnék hogy elrontok valamit, ha más szívná meg miattam...

Gondolkoztam rajta, hogy letiltsam-e a hozzászólási lehetõséget a blogomon... Nem tetszett nagyon, hogy egyesek beleszólnak, mások hogyan, mit írnak , a SAJÁT blogjára... De aztán úgy gondoltam, nem baj, nem fogom, ugyanis mindenki azt gondol amit akar, és nem akarom elvenni a lehetõséget azoktól akik tényleg olvasnak és néha szeretnének hozzászólni építõ jelleggel is. : )
Aki meg csak kritizálni akar, azt is elolvasom végülis... szabad országban élünk. XD A való életben is meghallgatok mindenkit udvariasan, még akkor is ha nem érdekel mit mond. ^^ Másrészt meg akinek nem tetszik amit írok az logikus hogy úgysem fog olvasni. : ) Legalábbis gondolom, ez lenne a logikus.

Ja a hétvégém egyébként frankón el lett cseszve, úgyhogy valszeg nem nagyon fogok hazajárni az elkövetkezendõ... hmm egy évben? XD Nem szeretem amikor olyan feladatokat zúdítanak a nyakamba amikrõl elõre nem szólt senki , meg meg sem vagyok kérdezve hogy van-e kedvem ehhez vagy ahhoz, csak elõre terveznek velem meg a nevemben döntenek dolgokról. -_-'

Na jó éjt mindenkinek, megyek kajálni. OwO

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erendir.blog.hu/api/trackback/id/tr965955383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6h0st 2014.02.23. 09:26:30

Öcséééém, ezt a felelősséges részt nem írtad már le korábban? :) Vagy csak a múltkor dumáltunk róla vezetés közben? Mert totál deja vu volt olvasás közben. :D Amúgy grat, most már nálam is jobban vonzod a fura madarakat. Kár lett volna letiltani, viszont logikát ne feltételezz. Olvasni fognak, néha beléd kötnek, néha nem.

erendir 2014.02.23. 17:07:47

Lehet hogy már írtam is és pluszba dumáltunk is róla :D Néha ismétlem önmagam és nem veszem észre XD Ezt a "madaras" témát meg még nem zártam le magamban, majd még meglátom, mit teszek. : )

zoldsalaslany 2014.02.24. 23:43:52

Nagyon tetszik a blogod (: Szimpatikusnak találom, ahogyan látod a dolgokat.

erendir 2014.02.25. 00:36:06

Köszönöm szépen. ^^ Te sem panaszkodhatsz, a te blogod is nagyszerű. :3 Örülök, hogy tetszik ahogyan írok. : )
süti beállítások módosítása